Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
GAZDAÁLLAT DÖGROVÁSOn
  2016-03-16 22:09:00, szerda
 
  2016. március 15., kedd

GAZDAÁLLAT DÖGROVÁSON

Érdekes ünnep volt ez a mai, jóllehet nemzeti ünnepnek nevezni nem nélkülözi a bátorságot.
Mondjuk inkább úgy, hogy egy olyan munkaszüneti napról volt szó, melyen ismét megmutatkozhatott a nemzet kétsége, minimálisan is.
Orbán ma, mint a Nemzetek Nagy Tanítója szerepelt.
A címet hajdan Sztálin birtokolta, az ambiciózus utód egyes hízelgő vélemények szerint úgy aránylik hozzá, mint a hajdani Szovjetúnió területe aránylik Magyarország területéhez.
A mai tanítás két tárgykör köré csoportosult, egyik a magyarországi forradalmak értékelése volt, melynek során kiderült, hogy már középiskolai tankönyveivel is hadilábon állt, ami nem is csoda, hiszen azokat nem baráti nyomda nyomtatta, és egy fillér nem sok, de annyi se csurgott a megfelelő zsebekbe.
Ennek során hangzott el, hogy a baloldal - szerencsétlenségére - itt áll gazdaállat nélkül, és bár tovább nem cizellálta, de büszkén kihúzta magát, elnézve lengyel barátaink feje felett.
Ebből érzékelni lehetett, hogy a jobboldal szerencsésebb, nekik van gazdaállatuk, melynek véréből a sol bögöly mértékkel ugyan, de legelészhet.
Ha megunja zaklatásukat, csak csap egyet legendás, ötgyerekes farkával és véget vet a mulatságnak.A gazdaállat mindazonáltal gyengélkedik, erre Pukli igazgató úr többször rá is mutatott, mikor a délutáni esernyős tüntetésen a pedagógusok támogatottságáról beszélt.

A másik tárgykör Európa megmentése volt, melynek letéteményese szerény személye.
Európát elsősorban Európától kell megmenteni, mert minden igyekezete dacára még mindig nem lőttek bele géppuskával a migránsok tömegébe, akikről menet közben kiderült, hogy dehogy is menekültek azok, dehogy is a bombák és lövedékek, zsoldosok és fanatikusok elől menekülnek, hanem népvándorolnak.
Népvándorolni jó, egy kategóriába esik egy bortúrával, a résztvevők fenemód élvezik csak az a baj, hogy némelyik belefullad mindenféle megáradt patakokba, a többit meg egy sártenger közepén eszi meg a fene gyerekestől, a szemünk előtt szinte.
De mi akkor sem engedünk, mert mi - jó gazdaállat módjára - következetesen hűek vagyunk elveinkhez, melyek praktikusan az ő elvei.
Eb ura fakó, ide ugyan egy népvándorló se teszi be a lábát!
Még szerencse, hogy amikor a magyarság népvándorolt, a helyi vezért nem Viktornak, hanem Szvatopluknak hívták.
Felhívta figyelmünket Brüsszel aknamunkájára, ahol némelyek abban mesterkednek, hogy létrehozzák az Egyesült Európát, jóllehet erre a mesterkedésre nem hatalmazta fel őket senki.
Arról nem esett szó, hogy őt sem hatalmazta fel arra senki, hogy egyszemélyben eldöntse, jó-e az nekünk, ha kimaradunk egy erős, egységes Európából, ahol ő ugyan valóban nem lenne senki, de az ország - mint szövetségi állam - kétségkívül felvirágozna.

Mindenesetre a népvándorlás egy hulláma már elért bennünket, lengyel barátaink vándoroltak ide, megvédeni Orbánt és a kereszténységet.
Remélhetőleg egyszer majd kiderül, hogy ki finanszírozta ezeket a bevásárló-utakat, és milyen felhatalmazással...
A magyar jobboldalnál csak a lengyel jobboldal korlátoltabb, de a verseny kiélezett, és lehet, tanulmányozni akarták, hogy hol is tartunk mi, nehogy megelőzzük őket.
Az orbáni nagyoperettet kissé zavarta az eső - tönkre is tette a hősiesen elázó bonviván búbosvöcsökre emlékeztető frizuráját, és időnként odahallatszott a Kálvin-téri tüntetők barátságos biztatása, mellyel gyors távozásra igyekeztek serkenteni hősünket.
A kórus jól muzsikált, talán ha hoztak volna hangvillát, vagy bármilyen más villát, még jobb is lehetett volna.
Tartottak rendezvényeket a pártok is, de a tömeg ma a pedagógusok rendezvényére volt kihegyezve, ilyen esetben ezt előre fel lehetne mérni és a protokollünnepséget akár el is lehetne hagyni, bejelentve, hogy a tagság a pedagógusok rendezvényén emlékezik meg a forradalomról.
Utcára menni minimálisan úgy húszezer támogató nélkül - kontraproduktív.

A délután a pedagógusoké volt, meg a demokratáké.
Impozáns tüntetés volt, a kormánysajtó szerint a résztvevők lehettek akár kétszázan is, de a demokratikus média is felettébb visszafogott volt, mikor többezres tüntetésről beszélt, jóllehet az Alkotmány utca is tele volt tüntetőkkel.
A szerénység, elvtársak, ezt szeretem legjobban magunkban.
A forgatókönyv jól sikerült, a szónokok elmondták, amit el kellett, a fekete ruhás nővér még énekelt is, méghozzá szépen, a Nemzeti Konzultáció is jó ötlet volt, a résztvevők száma miatt lehet is rá hivatkozni.
Én egy tizenharmadik pontról is megszavaztattam volna a tömeget, nevezetesen, hogy hova húzzon el Orbán és sleppje viharsebesen, de hát én telhetetlen vagyok...
Pukli igazgató úr pedig bejelentette a csodafegyvert, a polgári engedetlenséget, mely sztrájk formájában kerül majd megvalósításra, amennyiben Áder államfő és Orbán kormányfő záros határidőn belül nem kérnek bocsánatot a zelmúlt hat évért.
Miután Vezérünk köztudottan nem szájbergyerek, Áder főméltóság meg a pontyoktól tanult beszélni, így azt javasolnám Pukli igazgató úrnek, hogy a remélt esemény (Orbán Megvilágosodása) napját azért ne várja féllábon állva, és közben vegyen egyszer-egyszer levegőt is.

Hogy egy egyórás figyelmeztető sztrájknak lesz-e foganatja, az kétséges.
Sok függ attól, hogy az iskolák kapuihoz vonuló pedagógusokhoz hány szülő, nagyszülő és támogató csatlakozik az alatt az egy óra alatt, - ezt talán fényképpel dokumentálni is lehetne.
Akár úgy is, hogy a támogatókat háttal állva fényképeznék, egyúttal választási lehetőséget kínálva a nevelésügy jelenlegi irányítóinak - választhatnak, hogy kinek a hátsóját illethetik jól bejáratott, nemzeti, nyelvükkel.
Hogy Orbán elküldené és lecserélné Balogot és Palkovicsot, ez illúzió, a kis erőművész inkább becsinál, de nem ejti őket...

Az időjárás moslék volt, de ezek az esernyők felettébb dekoratívak.
Feltehetőleg nem ez lesz az utolsó tüntetés mostanában, én azt javasolnám, ha süt is a nap, akkor hozzon magával mindenki színes napernyőket.
Meg még egy embert.
Pukli igazgató úr most belekormányozta a pedagógusokat az egyirányú utcába, innen már nehéz visszatáncolni.
Egy kompromisszumos megoldás vereséget jelentene, melyet a kormány kibírna, de a pedagógusok nem.
Most minden azon múlik, hogy mennyire elszántak, hagyják-e magukat megosztani, egymással szembefordítani, körülhízelegni.

Jól sikerült nap volt, tán még Petőfinek is tetszett volna...


http://www.pupublogja.hu/2016/03/gazdaallat-dogrovason.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felhatalmazással, kontraproduktív, szembefordítani, kereszténységet, engedetlenséget, megvilágosodása, belekormányozta, kompromisszumos, megszavaztattam, következetesen, népvándorolnak, megvalósításra, visszatáncolni, pedagógusokhoz, odahallatszott, rendezvényeket, körülhízelegni, rendezvényére, szájbergyerek, szerencsésebb, mesterkedésre, csodafegyvert, aknamunkájára, tizenharmadik, mindazonáltal, pedagógusokat, egyszemélyben, népvándorolni, választhatnak, figyelmeztető, finanszírozta, forradalomról, magyarországi, nagyoperettet, tanulmányozni, szvatopluknak, olyan munkaszüneti, nemzet kétsége, címet hajdan, ambiciózus utód, hajdani Szovjetúnió, magyarországi forradalmak, megfelelő zsebekbe, jobboldal szerencsésebb, gazdaállat mindazonáltal, délutáni esernyős, pedagógusok támogatottságáról, másik tárgykör, migránsok tömegébe, kategóriába esik, résztvevők fenemód, sártenger közepén, GAZDAÁLLAT DÖGROVÁSOn, GAZDAÁLLAT DÖGROVÁSON, Nemzetek Nagy Tanítója, Egyesült Európát, Nemzeti Konzultáció, Miután Vezérünk, Orbán Megvilágosodása, Hogy Orbán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Ma  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Különös!  képre írva  Mindenünk, amink van, amit sze...  Föld napja április 22  Április 22. a Föld napja,  Aki szeret, annak senki sem id...  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Vannak arcok  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  S a dalok tanulsága  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Szép estét  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Messziről jött ember  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Ébredj  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Aki szeret, annak senki sem id...  Miért nem menti meg Jézus...  Maradék idő  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Életművészet  Irgalom és ítélet  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Maradék idő  Mosolyogtál már ma?  Szép estét kedves látogatóimna...  Rögtön puha Mézes Krémes  Szent György nap  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  A végzet az  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
olyan munkaszüneti, nemzet kétsége, címet hajdan, ambiciózus utód, hajdani Szovjetúnió, magyarországi forradalmak, megfelelő zsebekbe, jobboldal szerencsésebb, gazdaállat mindazonáltal, délutáni esernyős, pedagógusok támogatottságáról, másik tárgykör, migránsok tömegébe, kategóriába esik, résztvevők fenemód, sártenger közepén, fene gyerekestől, szemünk előtt, magyarság népvándorolt, helyi vezért, magyar jobboldalnál, lengyel jobboldal, verseny kiélezett, orbáni nagyoperettet, hősiesen elázó, pedagógusok rendezvényére, pedagógusok rendezvényén, pedagógusoké volt, kormánysajtó szerint, résztvevők lehettek, demokratikus média, szónokok elmondták, fekete ruhás, résztvevők száma, tizenharmadik pontról, polgári engedetlenséget, pontyoktól tanult, remélt esemény, egyórás figyelmeztető, iskolák kapuihoz, támogatókat háttal, nevelésügy jelenlegi, hátsóját illethetik, időjárás moslék, esernyők felettébb, utolsó tüntetés, egyirányú utcába, kompromisszumos megoldás, kormány kibírna, felhatalmazással, kontraproduktív, szembefordítani, kereszténységet, engedetlenséget, megvilágosodása, belekormányozta, kompromisszumos, megszavaztattam, következetesen, népvándorolnak, megvalósításra, visszatáncolni, pedagógusokhoz, odahallatszott, rendezvényeket, körülhízelegni, rendezvényére, szájbergyerek, szerencsésebb, mesterkedésre, csodafegyvert, aknamunkájára, tizenharmadik, mindazonáltal, pedagógusokat, egyszemélyben, népvándorolni, választhatnak, figyelmeztető, finanszírozta, forradalomról, magyarországi, nagyoperettet, tanulmányozni, szvatopluknak, búbosvöcsökre, tankönyveivel, letéteményese, jobboldalnál, viharsebesen, magyarország, gyengélkedik, csoportosult, középiskolai, dokumentálni, zaklatásukat, bejelentette, figyelmünket, népvándorlás, mindenesetre, felvirágozna, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.